Ricardo Loswijk mist laatste wedstrijd SNL


Rogier Apapoe (The Brothers), Ulrich Redjosentono (De Ster), Dimitrie Deel (Notch), Ricardo Loswijk (SNL), Alberto Mando (ACoconut) en Dynon Dankbaar (A Coconut) werden woensdagavond gestraft door het tuchtcollege van de SVB. Ze kregen allemaal
Rogier Apapoe werd bij verstek gestraft voor 1 wedstrijd en een geldboete van SRD 75. Hij had tijdens de wedstrijd tegen De Ster ongepaste termen gebruikt tegen de arbiter. Ulrich Redjosentono van De Ster trapte in de wedstrijd tegen The Brothers zonder pardon zijn tegenstander. Hij bekende het feit volmondig en beloofde om niet meer bij het tuchtcollege te komen. Hij kreeg ook een straf van 1 wedstrijd en een geldboete van SRD 75. Dimitrie Deel trapte ook zonder pardon zijn tegenstander, tijdens de wedstrijd tegen WBC. Ook Deel kreeg een straf van 1 wedstrijd en een geldboete van SRD 75.
Alberto Mando en Dynon van ACoconut werden bij verstek veroordeeld. Voorzitter Roberto Mando zei aan het tuchtcollege dat deze twee spelers in het binnenland zijn en ze kunnen daardoor niet komen. Aan beide heren werd uitschelden van de arbiter ten laste gelegd. Beide spelers kregen een straf van 6 maanden en een geldboete van SRD 100.
Ricardo Loswijk van SNL had tijdens de wedstrijd tegen Takdier Boys een elleboogstoot gegeven aan zijn tegenstander. Voorzitter Roy Samuels van SNL was heel boos op de handeling van zijn speler. Hij dacht direct dat er hier sprake zou zijn van omkoping, wat later niet zo bleek te zijn. Hij kreeg een straf van 1 wedstrijd en een geldboete van SRD 75.

error: Kopiëren mag niet!