Dc Ramdhani aan kop trimloop Saramacca

Dc Aroenkoemar Ramdhani zal aan kop lopen van de 5km trimloop die op zaterdag 30 juni gehouden zal worden te Groningen, Saramacca. Deze loop wordt georganiseerd door Pet’s Promotion in samenwerking met Sportzaken Saramacca. ‘Na voetbal zijn er weinig sportonderdelen die beoefend worden in Saramacca. Ik verwelkom dit initiatief van harte’, zegt de populaire dc Ramdhani. ‘Ik zal niet alleen meelopen voor mijn gezondheid, maar meer om de bewoners van Saramacca bij elkaar te brengen om zo de saamhorigheid tussen ze te vergroten.’ De dc geeft aan Dagblad Suriname aan dat hij zaterdag deze 5km trimloop zal uitroepen tot een jaarlijks terugkerend evenement. ‘Mijn commissariaat zal deze loop 100% ondersteunen in de toekomst’, zegt Ramdhani.
Volgens Jairadj Gajadien van Pet’s Promotion is er ook een wandelmars gekoppeld aan de trimloop. Er zijn reeds 15 groepen die zich hebben opgegeven voor deelname. Hij zegt verder dat vanuit de scholen er enorm veel belangstelling is voor deze loop. Premradj Binda, de onverslaanbare ‘koning’ op de 10 km, ondersteunt dit initiatief en zal ook van de partij zijn. De loop begint om 16.30 uur.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!