Yellow Birds pakt Jongensjeugd volleybaltitel

De jeugdjongens van Yellow Birds hebben iets gedaan wat de herenhoofdklasseploeg twee jaren lang niet heeft kunnen doen. En dat is van Yelyco in de finale te winnen. Yellow Birds versloeg Yelyco in de tweede wedstrijd en is daardoor Jongens Jeugdkampioen. Ze versloeg Yelyco in drie sets, 25-17, 25-16 en 25-19.
Bij de Damestweedeklasse finalewedstrijd tussen Avanti en Livo wist Avanti aan langste eind te trekken en won daardoor de eerste wedstrijd. De setstanden waren 22-25, 25-10 en 15-12. Bij de Hereneersteklasse wist Yelyco de tweede wedstrijd te winnen van IMO met setstanden 22-25, 25-20 en 15-11.
Bij de Herentweedeklasse wist Yelyco met 2-0 te winnen van Bazooka, terwijl Lyzecks ook met 2-0 van IMO won. Bij Dameseersteklasse wist Lyzecks te winnen van Condor, terwijl Yellow Birds met 2-0 won van Yelyco.

error: Kopiëren mag niet!