Patholoog-anatoom gehoord in moordzaak

Twee jongemannen, Munesh P. en Menodj R.,  worden ervan verweten dat zij tezamen en in vereniging het slachtoffer Zahir Sharda op 5 december 2011 hebben mishandeld. Als gevolg van de opgelopen letsels kwam het slachtoffer na enkele dagen te overlijden. Het drama voltrok zich voor een winkel op de hoek van de Cassaveweg en de Soegramsinghstraat in het district Nickerie.  Advocaat John Moerahoe, die Munesh verdedigt, vroeg zich af of het slachtoffer als gevolg van die ene klap wat zijn cliënt had toegebracht, is komen te overlijden. Op de zitting werd de patholoog-anatoom gehoord. De deskundige die het obductierapport heeft opgemaakt, gaf op de zitting te kennen dat het slachtoffer door een slag, die de hersenen had beschadigd, is komen te overlijden. Op 22 augustus zal rechter Alida Johanns de verdachten horen. Uit het politiedossier blijkt dat de ruzie om manja’s was begonnen. De gevangenhouding van beide verdachten blijft gehandhaafd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!