Bromfietser overleden na aanrijding (nieuw)

De 40 jarige bromfietser Carteon Gumming is vanmorgen in het ziekenhuis overleden ten gevolge van letsels opgelopen bij een botsing. Donderdagavond reed deze bromfietser over het rijwielpad van de Martin Luther Kingweg. Toen deze bromfietser ter hoogte van de kruising Martin Luther Kingweg en de Botrotoertoeroeweg was maakte hij een uitwijk manoeuvre naar rechts. Hij kwam daarbij in botsing met een andere bromfietser, die vanuit tegenover gestelde richting kwam aanrijden. De bromfietsers kwamen frontaal in botsing met elkaar.
Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen,dat de overleden bromfietser vermoedelijk voor een aangespoelde hoop zand heeft uitgeweken en daardoor op de rijhelft van de andere bromfietser terecht is gekomen waardoor de botsing is ontstaan.
Deze bromfietser is het 33e verkeersslachtoffer voor het jaar. Van de 33 verkeersdoden behoren 10 tot bromfietsbestuurders. De andere bromfietser is met verwondingen  in het ziekenhuis ter verpleging opgenomen Zijn toestand is stabiel te noemen.

error: Kopiëren mag niet!