Yelyco prolongeert volleybalkampioenschap


Voor de tweede keer op rij is Yelyco kampioen geworden van de Herenhoofdklassecompetitie van de Surinaamse Volleybalbond (Suvobo). Dit deed de ploeg door in de finale van Yellow Birds 1 in drie wedstrijden te winnen. De kampioen van vorig jaar, Yelyco, was dit keer weer te sterk voor de semikampioen van vorig jaar, Yellow Birds 1.
Het begon al niet goed met Yellow Birds 1, want ze verloor de eerste set met 25-22. De tweede set ging het nog makkelijker voor Yelyco, want ze wist te winnen met 25-14. In de derde set dacht iedereen dat Yelyco het kampioenschap al binnen had, maar Yellow Birds 1 vocht terug en wist de set te winnen met 26-24. In de vierde set gaf de Birds 1 letterlijk alles, maar het mocht gewoon niet baten, want ze verloor uiteindelijk met 25-23. Hierdoor pakt Yelyco haar tweede titel op rij.
Voor de derde / vierde plaats speelde Condor tegen Yellow Birds 2.  Condor wist in vier sets op de derde plaats te eindigen. De setstanden waren 25-20, 26-28, 25-17 en 25-22. Yellow Birds 2 eindigt hierdoor op de vierde plaats. Bij de jongensaspiranten wist Yellow Birds te winnen van Livo in de halve finale. De setstanden waren: 25-10 en 25-16.

error: Kopiëren mag niet!