Van moord verdachte Braziliaan wordt gezocht

De 25-jarige Braziliaan, Ferreira Manoel Moura alias Manoelzinho,wordt door de politie gezocht als verdachte in de zaak, waarbij de man genaamd Arauja Antonio Gomes om het leven is gebracht. Arauja is op 21 juni van dit jaar doodgeschoten  voor zijn logeeradres aan de Mazonstraat. Twee mannen hadden hem de straat op gesleurd om kort daarna met een vuurwapen op hem te schieten. Er is een aantal keren op Arauja geschoten. Hij overleed ter plaatse. Informaties met betrekking tot de verdachte Ferreira Manoel Moura kunnen worden doorgespeeld aan de recherche van het politiebureau Nieuwe Haven op de telefoonnummers 403645/402736/403252 of via het E- mailadres [email protected]. Er mag ook gebeld worden met de politie meldkamer op het nummer 115 of  met het dichtstbijzijnde politiebureau. Deze verdachte wordt beschouwd als te zijn vuurwapengevaarlijk.

error: Kopiëren mag niet!