SNL en Victorie nog steeds zonder een winstpartij

Sedert de start van de competitie bij de Surinaamse Troefcallbond is het aan SNL noch aan Victorie gelukt een partij te winnen. Bij de voortzetting van de competitie dinsdag won Olaria met 121-110 van Victorie. Hoogste score Olaria was voor het koppel Somai Gobind-Soeradj Ramdien met +11 en bij Victorie Gilbert Anches-Rau Luitjes met +9. SNL verloor van Kolibrie met 101-138. Hoogste score SNL Roy Wehl-Lucien Samuel met +25 en bij Kolibrie Arnold Oron-Wim Bachoe met +18. Sudhar won van Formula met 132-119. Hoogste score Sudhar Sunildath Gokoel -Rawinder Somai met +14 en bij Formula Jerry Choennie-Digammapersad Soekhai met +12. De competitie wordt vanavond voortgezet met drie partijen, te weten Olaria – Trekkers, De Rest – SNL en Victorie – Kampoe.

error: Kopiëren mag niet!