Van moord verdachte Braziliaan wordt gezocht (KPS)

Ferreira Manoel Moura alias Manoelzinho

De 25 jarige Braziliaan, Ferreira Manoel Moura alias Manoelzinho,wordt door de politie gezocht als verdachte in de zaak waarbij de man genaamd,Arauja Antonio Gomes, om het leven is gebracht. Arauja is op 21 juni van dit jaar dood geschoten  voor zijn logeer adres aan de Mazonstraat. Twee mannen hadden hem de straat op gesleurd om kort daarna met een vuurwapen op hem te schieten. Er is een aantal keren op Arauja geschoten. Hij is ter plaatse dood gegaan. Informaties met betrekking tot de verdachte Ferreira Manoel Moura kunnen worden door gespeeld aan de recherche van het politie bureau Nieuwe- Haven op de telefoonnummers 403645/402736/403252, of via het E- mailadres [email protected]. Er mag ook gebeld worden met de politie meldkamer op het nummer 115 of  met  het dichtstbijzijnde politie bureau. Deze verdachte wordt beschouwd als te zijn vuurwapen gevaarlijk.

error: Kopiëren mag niet!