Swami Chakradhari voor een kort bezoek in Suriname

Swami Chakradhari, een internationaal erkende Religious Adviser, Spiritual Healer en Astrologer is voor een heel kort bezoek van 3 dagen naar Suriname gekomen. Hij is voor het eerst naar Suriname gekomen.  Hij wordt begeleid door de heer Bhaskar Sharma uit Toronto Canada, die zelf  uitgever is van een lokale krant onder de naam Equality News.   De heren arriveerden op maandag j.l. en vandaag woensdag, vertrekken zij weer richting Trinidad.  Swami Chakradhari  is momenteel woonachtig in New Jersey, Amerika. Aan de hand van verschillende foto’s  waarop hij poseert met vele internationale persoonlijkheden laat hij zien dat hij goede contacten met hen onderhoudt. Zo bijvoorbeeld staat hij op de foto met Hillary Clinton, alsook met enkele topfilmsterren uit Hollywood en Bollywood. Naar zijn zeggen is hij ook voor Hillary een politic Advisor. Met zijn handelingen en zijn ervaringen  treedt hij in de voetsporen van  Sai Baba.  De geestelijke is te gast geweest bij onze welbekende Artiest en zanger Kries Ramkhelawan.  Chakrawarti heeft de wereld rond gereisd; daarbij heeft hij meer dan vijftig landen bezocht. Hij is niet uit op persoonlijk gewin. Hij houdt zich veel bezig met de zorg van vooral  armen en behoeftigen. In dit verband is hij momenteel bezig met de bouw van een Ashram, dat is een dagverblijf op Trinidad, waar mensen dagelijks kunnen komen om er kosteloos te verblijven waarbij er wordt gezorgd voor volop eten en drinken. In India heeft hij ook samenkomsten georganiseerd waar er op een dag in het groot vele huwelijken worden voltrokken. Op deze wijze probeert hij de armen en sociaal zwakkeren vooruit te helpen. Ook in Guyana heeft hij goede contacten gelegd. Dit bezoek was om zich te orienteren. Swami Chakrawarti wil binnenkort weer naar Suriname komen om zijn spirituele kennis en zijn adviezen dienstbaar te maken aan de totale Surinaamse gemeenschap.  De geestelijke is vol lof over Suriname.

error: Kopiëren mag niet!