Nieuw project Radio Stanvaste

De Nederlandse radio zender Radio Stanvaste is onlangs gestart met een nieuw project. Dit project   moet een extra platform bieden voor Surinaamse artiesten. Door middel van technologie wordt er contact gemaakt met bekende en minder bekende Surinamers die live te beluisteren zijn. Vorige week was de Surinaamse artiest Gordon de Vries alias Jah-Levi samen met  een Surinaamse leerkracht live te horen in de uitzending. Deze uitzending is met veel lof ontvangen onder de Surinamers en Nederlanders in Suriname en Nederland. Tevens werd er heen en weer met liefde gereageerd op het programma. Volgende week woensdagavond zal een  groep van maar liefst 8 Surinaamse artiesten Live in de studio te horen zijn. Het station wil met deze nieuwe aanwinst de wereld kleiner maken, waardoor Suriname en Nederland op muzikaal gebied tot een smelten.

error: Kopiëren mag niet!