‘Slachtoffer’ Naresh: ‘Wij moeten allemaal onze broeken zakken’

‘Wij moeten allemaal onze broeken zakken, ik ben bereid mijn broek te zakken. En ik heb het gedaan ook om mensen te bewijzen dat mijn penis niet afgebeten is’, zegt Naresh tegenover Dagblad Suriname. Hij werd ook genoemd als te zijn het slachtoffer in de geruchtmakende zaak in het district Nickerie, waarbij een bardame in het geslachtsdeel van een prominente Nickeriaan gebeten zou hebben. Medische behandeling was hierbij vereist en dat gebeurde in Guyana. Maar deze zaak is buiten de politie afgehandeld. Het slachtoffer trachtte op deze manier de zaak te sussen en in de doofpot te doen belanden.
Naresh schaamt zich er helemaal niet voor om zijn geslachtsdeel tevoorschijn te halen om te bewijzen dat hij helemaal niet gebeten is. Dit heeft hij op diverse locaties gedaan, ook bij de medewerker van een mediabedrijf in het district. Naresh zegt dat hij in eerste instantie dacht dat het om een flauwe grap ging. Maar hierna leek deze zaak een serieuze wending genomen te hebben. ‘Nou ja, mijn gezin en ik maken ons helemaal niet druk hierover hoor. Mijn vrouw weet dat ik niet gebeten ben daar.’
Ook de naam van het NDP-assembleelid Rachied Doekhie werd genoemd als mogelijk ‘slachtoffer’. Intussen heeft Doekhie dat ook ontkend. Naresh ontzenuwt verder dat het bijtincident niet in een bar heeft plaatsgehad, maar in een discotheek. Het zou niet gaan om een bardame maar om een commerciële sekswerker van Braziliaanse afkomst. ‘Ik weet wie gebeten is, ik ben elke dag op straat, maar ik ga de naam niet zeggen. Dat doe je toch niet.’
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!