SAO certificeert cursisten ‘textiele werkvormen’


Uit de 26 participanten die hebben deelgenomen aan de training ‘Textiele werkvormen’ hebben 23 succesvol de eindstreep gehaald. De cursisten kregen op vrijdag 22 juni hun certificaten uitgereikt door Ashok Algoe, de avond- en districtscoördinator van de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO). Volgens Algoe was de vraag naar deze training groot onder de bewoners van de Copieweg en omgeving. De vrouwenvereniging Palicom benaderde de SAO om deze trainingen plaatselijk te verzorgen. De training ‘Textiele werkvormen’ werd verzorgd op de St. Ferdinandschool (Copieweg) en heeft 4 maanden geduurd. De lessen werden steeds op de zaterdag van 08:00 – 13:00 uur gegeven. De training werd verzorgd door de docent D. Gangadien.
Ook de cursisten van Meerzorg, in het district Commewijne, hebben onlangs hun certificaten mogen ontvangen.  De training werd verzorgd op de Sewraisinghschool. Algoe zegt dat hier een groep de basistraining ‘Textiele werkvormen’ verzorgd heeft gekregen, terwijl een groep verder is gegaan met de gevorderde ‘Textiele werkvormen’. Uit de 22 participanten hebben hier slechts 11 de eindstreep gehaald. Deze training werd in samenwerking met Stichting Vrienden van Commewijne op gang gebracht.

error: Kopiëren mag niet!