Soepvlees met wormen!

Mevrouw A.T. kreeg de schrik van haar leven toen ze wormen zag in een pakje soepvlees dat ze gekocht had bij een vleeswinkel. ‘Het waren geen kleine wormen, maar grote bruine die uit het vlees naar boven kwamen’, zegt ze. Na het soepvlees gekocht te hebben, ging A.T. direct daarmee naar huis. Ze was bezig het vlees te wassen, toen ze iets eruit zag komen. ‘Toen ik de kraan dichtdraaide, zag ik de wormen. Ik heb het daarna meteen gebracht naar de vleeswinkel, waar ik het gekocht had. Toen ik de verantwoordelijke erop wees, mondde dit uit in een woordenwisseling en ik werd uitgescholden’, vertelt ze. ‘Op een gegeven moment werden mij enkele pakken soepvlees aangeboden om de zaak te compenseren, maar ik nam geen genoegen hiermee. Ik wil de gemeenschap erop attenderen goed te checken wanneer ze vleesproducten koopt, want niet alle zaken zijn even schoon’, zegt ze. De eigenaar zei aan de klant met zijn werknemers te zullen praten en te onderzoeken wat de oorzaak is geweest dat er wormen in het soepvlees zaten. ‘Hij zei dat de kip misschien een ongeluk heeft gehad. Maar dat is het niet, ze zijn gewoon vies bezig daar en maken niet goed schoon’, zegt mevrouw A.T..

error: Kopiëren mag niet!