Bovenwoning in de as gelegd

De rode haan heeft weer gekraaid in Nickerie. De bovenwoning van de 77–jarige alleenstaande Agard ‘Anti’ Rambahal is gistermiddag geheel afgebrand. De brandweer van Nickerie kreeg omstreeks 15.20 uur de melding binnen dat een houten neutenwoning aan de Pisangkapokweg in lichterlaaie stond. De brandweer rukte met twee blusvoertuigen uit. De brand sloeg volgens omstanders snel om zich heen. De bovenwoning met inboedel kon niet gered worden.
Naar Dagblad Suriname verneemt, was er niemand in huis. De alleenstaande vrouw is al een poos in Guyana. Zij heeft langer dan 30 jaren gewoond in het huis. De woning staat ook al langer dan 80 jaar aan de Pisangkapokweg. Of  het tegen brand was verzekerd, is niet bekend. De brandoorzaak is vooralsnog ook niet bekend.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!