Peuterschool Papegaaitjes doneert Chavelier Hugoosgift

Directrice van Peuterschool Papegaaitjes, Sherida Doorstam, overhandigt een geldsbedrag aan de moeder van Chavelier Hugoosgift.

Chavelier Hugoosgift is een jongetje van 6 jaar en hij is ziek. Zijn moeder Mireille Hugoosgift vertelt: Chavelier klaagde steeds over hoofdpijn. Ik heb een scan laten maken en het bleek dat hij vocht heeft in zijn hoofd. Hij moet geopereerd worden. Volgens de doktoren moet er een drain in zijn hoofd geplaatst worden. De operatie kost 850 euro en dat geld heb ik niet. Mireille zegt dat er een commissie is bij Sociale Zaken die goedkeuring moet geven zodat de operatie gedekt kan worden. Bovendien moet het Academisch Ziekenhuis de juiste papieren hiervoor in orde maken. Het enige wat ik van hen heb gehad is een offerte, maar daarmee kan ik nu niks bereiken bij Sociale Zaken, zegt een bezorgde moeder. Ze is in contact gekomen met Sherida Doorstam, directrice van Peuterschool Papegaaitjes, en zij heeft haar het verhaal verteld. Ja, ik vond het erg. Mireille vertelde mij de situatie en ze begon te huilen. Ik zei tegen haar dat ik op dat moment niet veel kon doen, maar dat ik zou kijken wat ik kan. Op school heb ik toen een collectedoos gezet, waarin kinderen en de ouders hun bijdrage konden leveren. Wat ik tot nu toe bereikt heb, heb ik echt wel te danken aan de kinderen en ouders van de Papegaaitjes. Door hun ondersteuning hebben we toch wel een aardig bedrag kunnen ophalen voor Chavelier. Het geld is gisteren door Sherida Doorstam overgedragen aan moeder Mireille en aan Chavelier. Ook enkele kinderen van de Papegaaitjes waren aanwezig bij de overdracht van het geld; ze hebben allemaal ook nog gezongen voor Chavelier. Ze wensten hem beterschap toe. Mireille is erg blij met deze geste. Ze wil geen geld hebben voor zichzelf, maar ze zoekt slechts hulp voor haar zieke zoon.

error: Kopiëren mag niet!