Criminelen overgieten slachtoffer met heet water

Een gezin, bestaande uit man, vrouw en 3 minderjarige kinderen, is gisterochtend in hun woning aan de Mariestraat door twee inbrekers overrompeld. De criminelen konden het huis binnendringen door de achterdeur te forceren. Zij waren gemaskerd en gewapend. De slachtoffers zijn gekneveld en mishandeld door de criminelen. De man heeft klappen moeten incasseren, terwijl de vrouw ernstige brandwonden heeft opgelopen, daar de criminelen haar ettelijke keren met heet water overgoten hebben. De indringers hebben geldsbedragen in Surinaamse dollars en vreemd geld buitgemaakt. De slachtoffers zijn voor medische behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw is ter observatie opgenomen. De kinderen zijn ongedeerd gebleven. Informatie met betrekking tot deze brute woninginbraak mag worden doorgespeeld aan de recherche van  Geyersvlijt of aan de politie van het dichtstbijzijnde politiebureau.

error: Kopiëren mag niet!