Advocaat geeft getuige op in moordzaak Leming

Advocaat Oscar Koulen heeft behoefte om nog een getuige te horen in de moordzaak, waarbij Jonathan Leming op 15 september 2011 is vermoord. Volgens de raadsman had hij reeds eerder een schrijven gestuurd naar het Openbaar Ministerie om die getuige te dagvaarden. Officier van Justitie Carmen Rasman gaf aan dat zij geen stukken van de raadsman had ontvangen. Rechter Daniëlle Karamatali stelde deze zaak uit naar 23 juli. Op die dag wordt de getuige gehoord. Op 25 mei 2012 heeft de rechter een plaatselijke schouw gehouden, waarbij ook officier van justitie Carmen Rasam, advocaten Oscar Koulen en Nacatia San A Jong aanwezig waren. Het slachtoffer is gestoken met een puntig voorwerp, vermoedelijk een schroevendraaier. Het geval deed zich voor aan de Tawajaripolderweg. In deze zaak zijn twee verdachten aangehouden, Andy B. en Jurney E. Naast moord c.q. doodslag wordt aan Jurney ook poging tot moord op Revano verweten.
Op de volgende zitting zal er een getuige worden gehoord die de raadsman heeft opgegeven. Beide verdachten blijven nog in voorarrest.
Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!