Vangelino Sastromedjo bezorgt FC Inter Nacional eerste verlies

Titelverdediger SCV Linco heeft de ploeg van FC Inter Nacional haar eerste nederlaag bezorgd in de Hoofdklassecompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB). De zege van zondagavond in de Anthony Nesty Sporthal was uniek en kan opgedragen worden aan Vangelino Sastromedjo van Linco. Hij maakte namelijk alle 4 goals voor de landskampioen in de 4-2 overwinning. De ruststand was 1-1. Voor Inter Nacional scoorde Christopher Hall beide goals.
Boulanche blijft het goed doen in de Hoofdklasse. De ploeg staat momenteel op de tweede plaats. Van Giants werd met 2-1 gewonnen, na een 1-0 ruststand. Rayon Redmount en Mitchell Remak scoorden voor Boulanche, Urvin Remak voor Giants. Wasgo versloeg Brasur met 5-3 door goals van Kenneth Moennoe, Jurgen Mole, Derryl Soerokarso, Robert Timpico en Christiaan Tomoredjo. De ruststand was 3-1. Styx The Kuldipsingh Group blijft de koploper na de 7-4 winst op Shantidel. De ruststand was 3-1. Johannes Dankoi (2x), Roche Emanuelson, Derrick Garden, Romeo Jomena, Gregory Righters en Vahid Vinisie scoorden voor Styx. Bij Shantidel waren Joel Baja, Gayito Berenstein, Rudo Leitsel en Giorgy Soulier trefzeker.
In de Eersteklasse won Moksie met 4-3 van Inter-Bom door goals van Jelany Djemesie, Afredo Finkie, Anthony Burnet en Otmar Hardley. Voor Inter-Bom scoorden Berny de Windt (2x) en   Roberto Darson. Pentagon versloeg Orkaan met 7-4. Randall Antonius (2x), Sergio Heesbien (2x), Carlo Lespekie, Jermain Menig en Ulrich Reding scoorden voor Pentagon, Moammar Jessurun (2x) en Raydall Schuurman (2x) voor Orkaan. The Lions blikten De Kanaries in met 7-1, na een 1-1 ruststand. Severio Kanali (3x), Melvin Ford (2x), Toshiro Homoet en Renato Ceder scoorden voor The Lions. Voor De Kanaries redde de speler Misiedjan de eer. Kabel Boyz won met 3-1 van Five Stars FC door doelpunten van Anthony Blijd, Roche Oostwoud en Giovanni Pique. Voor Five Stars scoorde Michael Moredjo.
In de Tweedeklasse verloor Hi-Telcom wederom haar partij. Xamax won met 7-3 door doelpunten van Shivano Nathoe (5x), Vikash Mahabier en Delano Kartomo. Jason Asmo, Ostafarga Lynch en Roche Pinas scoorden voor Hi-Telcom. Zwaluw won met 2-1 van Family. Ashutosh Sital (2x) scoorde voor Zwaluw, Irshaad Goerahoe voor Family. FC Exces verpletterde Jetboys met 9-1 door goals van Sergio Dubois (4x), Regillio Springer (2x), Jimmy Thakoer, Shaief Hoesenie en Sanjiv Bhandoe. Voor Jetboys redde Ravin Ramlal de eer.
Er waren veel doelpunten te noteren in de Veteranenklasse. In drie wedstrijden vielen er 36 goals. Pentagon 2001 won van SCS Amos met 11-4 door doelpunten van Steven Berenstein (4x), Sushil Chirkoet (2x), Satish Girdhari (2x), Mohamed-Ali Kurban, Maikel Letterboom en Radjen Bissesar. Voor Amos maakten Jurmen Lio A Njie (2x), Sanjay Bechan en Ronald Yorks de doelpunten. Styx 2 was met 9-2 te sterk voor Zios. Rinaldo Lupson (4x), Anilkoemar Bhairo (2x), Ahmed Ashruf, Steven Burgzorg en Robert Perre scoorden voor Styx 2, Roel Doebar en Guillame MacDonald scoorden voor Zios. Barka verloor van Djogo 2000 met 3-7.

error: Kopiëren mag niet!