Referee Michel Nathoe terug van Panam Junior Championships

Op uitnodiging van FILA (Wereldworstelfederatie) en CPLA vertrok internationaal worstelreferee Michel Nathoe naar Guatemala-Peten, alwaar de Panam Junior Championships 2012 werd gehouden. Hij heeft ook de technical clinic voor referees bijgewoond, waar alle nieuwe regels en aanwijzingen zijn doorgenomen. De clinic werd verzorgd door de FILA-erkende instructors prof.R. Tucci en L. Molina.
Ongeveer 150 atleten vanuit 17 landen namen deel aan deze kampioenschappen. Op alle 3 onderdelen heeft Nathoe de beste zijde van zich laten zien. Los van de kwalificatie en herkansingsronden heeft Nathoe ook halve finale- en finalewedstrijden geleid. Van de FILA kreeg hij een prachtig plakkaat aangereikt voor zijn bijdrage en inspanning welke hij te allen tijden heeft verleend aan de worstelsport, zowel nationaal als internationaal.
Naast dat dit toernooi voor Suriname een bijzondere bijdrage heeft geleverd op het gebied van up to date zijn van de recente ontwikkelingen binnen de worstelsport, heeft Nathoe harde afspraken gemaakt met de VS, Cuba en Brazilië voor ondersteuning, om het niveau van onze atleten op te krikken. Nathoe was afgevaardigd door de Surinaamse Worstelfederatie (SWF).
Het SWF-bestuur onder leiding van Ravien Changoer heeft zich aangemeld bij de wereldorganisatie FILA en CPLA en mag nu weer actief deelnemen aan alle internationale activiteiten.

error: Kopiëren mag niet!