Randjiet Boys behoudt kansen op semikampioenschap

Randjiet Boys blijft alle hoop behouden, om alsnog op de tweede plek te eindigen. Dit deden ze door helemaal in Saramacca, van Real Saramacca te winnen. Real Saramacca die de punten ook hard nodig had, om afstand te nemen van Santos, verloor de wedstrijd heel pijnlijk met 1-0. Deze stand was al bij rust bereikt.
Het was een blunder van de achterhoede en de doelman van Real Saramacca, die topscoorder Gillian Pinas al in de 2de minuut in de gelegenheid stelde om de gouden treffer te scoren voor Randjiet Boys. Na dit doelpunt wist geen van beide ploegen het net te vinden. Nu staat Randjiet Boys een punt achter de huidige nummer 2 Takdier Boys. Op de laatste speeldag van de SVB Eersteklassecompetitie komt Randjiet Boys uit tegen The Brothers in het Essedstadion, terwijl op hetzelfde tijdstip Takdier Boys tegen De Ster speelt in het Emiel Briel Stadion. Beide wedstrijden zijn geprogrammeerd voor 20.00 uur.