Inter Rica en FCS Nacional afgelast door aanhoudende regen

De SVB Eersteklassewedstrijd tussen Inter Rica en FCS Nacional werd zondagmiddag afgelast. Dit vanwege aanhoudende regen in het bauxietstadje Moengo. Op het moment toen de wedstrijd moest beginnen, was het veld nog bespeelbaar. Maar toen de arbiter het fluitsignaal gaf voor het begin van de wedstrijd, viel de regen in bakken naar beneden. Binnen drie minuten was het hele veld blank door de regen. Na vijf minuten en 10 seconde gespeeld te hebben, besloot de arbiter in samenwerking met de inspecteur en in overleg met beide captains de wedstrijd te staken. De twee captains waren helemaal niet blij met de beslissing van de arbiter en vooral het opgekomen publiek was niet blij met deze beslissing. Deze wedstrijd wordt door een nader te bepalen datum door de SVB, verder afgewerkt.

error: Kopiëren mag niet!