Internationaal Worstelgala op maandag


De Surinaamse Worstelfederatie (SWF) organiseert op maandag 2 juli een Internationaal Worstelgala in de Anthony Nesty Sporthal. Worstelaars uit India, Nederland en Suriname doen mee hieraan. Het hoofdgevecht zal gaan tussen de Indiër Sandeep Kumar en de Nederlander Joey Berkenbosch. Surinaams kampioen Amresh Bihariesingh heeft een ontmoeting met de Nederlandse reus Roy Roelofs. De talentvolle Gino Muntslag worstelt tegen de Nederlander Nick van Peppel. Arun Bihariesing van worstelvereniging Commewijne vecht tegen de Nederlander Wensley Mulder. Verder is er op het hoofdprogramma het Surinaamse reuzengevecht tussen de zwaargewichten Marvin Imankhan (115kg) van wv Commewijne en Donovan Dongo (120 kg) van Tatami. Als toetje krijgen we de uitdagingsmatch tussen de Indiër Sandeep Kumar en de Nederlander Roy Roelofs.
Naast deze hoofdpartijen zijn er een aantal lokale partijen, waaronder ook junioren- en veteranen-wedstrijden. In de jeugdklasse komt Niroul Ramkisoen (Jai Hind Nick) uit tegen Antonio Tronodikromo (Commewijne) en Rietesh Lachman (Hind Kesrie) tegen Vinay Kasi (Tatami). Bij de veteranen komt Rudi Padarath (Jai Hind Nick) uit tegen Frank ‘Pipo’ Cairo van Chotelall. De seniorenpartijen gaan tussen Mohamed Rahiem (Jai Hind Nick) – Akshay Bhola (Tatami), Soeradj Kowlesar (Jai Hanoeman) – Widesh Ramcharan (Hind Kesrie), Monesh Ashray (Hind Kesrie) – Soeradj Pahladsing (Jai Hind Nick), Radjinder Ramdhan (Hind Kesrie) – Fernando Goerahoe (Meerzorg), Vinod Harkisoen (Jai Hind Nick) – Adjai Mahabier (Tatami), Giovanni Brunst (SNL) – Ashwien Ramdhan (Jai Hind Nick) en Baldjietsingh Harpal (Meerzorg) – Rishi Mohamed Gaurie (Jai Hind Nick).
De kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar bij het loket van de Anthony Nesty Sporthal. Volwassenen betalen SRD 25,- per persoon, kinderen SRD 15,- per persoon. Het is het eerste grote toernooi van het nieuwe SWF-bestuur onder leiding van Ravin Changoer. In november dit jaar volgen de nationale kampioenschappen.

error: Kopiëren mag niet!