Competitieleider Glenn Linger: ‘Barbaars wat gebeurd is bij jeugdwedstrijd Excelsior’

‘Dit is heel barbaars wat er gebeurd is en ik maak het voor het eerste mee, dat jeugdspelers zo te keer zijn gegaan’, zegt SVB-jeugdcompetitieleider Linger aan Dagblad Suriname. ‘Persoonlijk was ik niet aanwezig toen dit zich voordeed, maar dit kan gewoon niet. Over de straf die zij hebben gekregen, moet ik nog rapportage krijgen, dus veel inwendig over de zaak kan ik niet zeggen. Maar wat ik gehoord heb, kan gewoon niet. Ik denk meer dat dit een mentaal probleem is of de leiding van de ploeg is helemaal zoek, dan zal je zulke dingen krijgen.’
‘ Hieraan kan de SVB niet veel doen, omdat dit een intern probleem is van de ploeg. Wel proberen we steeds aan de jeugdploegen uit te leggen, wat het doel is en waarvoor men nodig is om een jeugdploeg te hebben. Maar als het intern niet goed gaat, kan de SVB niet veel eraan doen. Vandaag hebben we weer een vergadering met de ploegen en ik zal ze weer op de hoogte brengen, van wat het nut is van een jeugdcompetitie’, zegt Linger.

error: Kopiëren mag niet!