Braziliaanse man doodgeschoten

De 53-jarige Braziliaan Antonio Gomez De Arojo is donderdagavond doodgeschoten aan de Masonstraat voor het appartement waar hij verbleef. De voorlopige informatie is dat Antonio zich voor het appartementencomplex bevond toen twee mannen uit een auto naar hem toe liepen en hem vastgrepen. Antonio werd vervolgens door hen gesleept tot op de rijweg, waarna op hem geschoten is met een vuurwapen. Er is een aantal keren op het slachtoffer geschoten. De Braziliaan raakte zodanig gewond dat hij ter plaatse kwam te overlijden. Na hun daad stapten de mannen weer in de auto en reden weg. De mannen zijn vermoedelijk buitenlanders.
Gistermorgen zijn drie personen door de politie aangehouden in verband met deze zaak. Ze zijn na verhoor echter heengezonden. Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!