Bewoners ressort Jarikaba willen vuilniswagens in de buurt

Bewoners van de Mr. P. Chandishawweg,  bekend als Uitkijk, en het ressort Jarikaba zijn genoodzaakt om hun vuil vlak achter hun huis te dumpen.  In vele gebieden zijn er mogelijkheden gecreëerd en komt er een vuilniswagen langs om het vuil op te halen. De buurtbewoners geven aan dat er wel een vuilniswagen het gebied aandoet, maar dat het niet verder gaat dan de rotonde. Via de rotonde rijdt de vuilniswagen door naar de Vijfde Rijweg. De buurtbewoners kunnen het vuil niet verbranden, omdat de buren het niet meer dulden. Volgens Aniel Ramkisoen kon men vroeger gewoon het vuil ergens op het erf in brand steken, waardoor het niet ophoopte.  Hij zegt onlangs problemen met zijn buren te hebben gehad, omdat hij wat vuil wilde verbranden. De brandweer werd voor hem gebeld en hij kreeg een waarschuwing. Hij beseft wel dat hij fout was, maar hij had geen keus.
Namens de buurtbewoners doet hij een beroep op het ministerie van Openbare Werken om het daarheen  te leiden dat de vuilniswagens ook te Uitkijk en in delen van het resort Jarikaba komen.  Het zou voor wat gemak en hygiëne zorgen en burenruzies voorkomen.

error: Kopiëren mag niet!