Voorzitter Boyke Bissumbhar: Het is vandaag alles of niks voor Takdier Boys

Voor de ploeg van Takdier Boys is het vandaag gewoon alles of niks tegen koploper SNL. De ploeg van Boyke Bissumbhar moet vandaag winnen om het feest van SNL tot de laatste competitiewedstrijd te verschuiven en om te voorkomen dat Randjiet Boys op gelijke hoogte komt. ‘We zijn ervan overtuigd dat we van SNL gaan winnen, omdat we gewoonweg geen andere keus hebben. Daarom roept Bissumbhar alle Takdier Boys supporters op, om de ploeg te komen steun en Takdier Boys naar de overwinning te helpen’, zegt voorzitter Sudesh “Boyke” Bissumbhar van Takdier Boys aan Dagblad Suriname. Vandaag speelt Takdier Boys tegen SNL in het George Deul Stadion om 17.00 uur.
‘Toen SNL de grote gap had met de rest, was ons streven om het semikampioenschap te halen. Maar nu de mogelijkheid bestaat om voor het kampioenschap te gaan, hebben we gewoon geen andere keus dan te gaan voor het kampioenschap. Dit wordt gewoon een moeilijke wedstrijd voor ons, omdat we weten dat bij puntenverlies SNL kampioen wordt en jouw naaste concurrent Randjiet Boys een stap dichterbij komt voor het semikampioenschap. Dus wij hebben eigenlijk geen andere keus dan te winnen’, zegt Bissumbhar
‘Het halen van het semikampioenschap was dit jaar niet aan de orde, want vorig jaar had ik 10 spelers verloren en om die gap te vullen hebben we veel gebruikgemaakt van jeugdspelers. En dat ze nu dit neerzetten, ben ik al heel tevreden. Mocht het ook zou zijn dat Takdier Boys op de tweede plaats eindigt, wat recht geeft op het spelen van promotie-/degradatiewedstrijden, dan zullen we via die weg het maar proberen de SVB Hoofdklasse te halen.’
‘Een ander punt dat mij ook dwarszit, is dat de semikampioen van de SVB Eersteklasse te lang wacht om de promotie-/degradatiewedstrijden te spelen. Vorig jaar moest wij drie maanden wachten en dat is gewoon te lang. Je kan de ploeg voor een zo’n lange tijd niet gemotiveerd houden en dat had ons de das omgedaan vorig jaar. En van het jaar is dat weer het geval. Als we naar het schema kijken, zien we dat de Eersteklassecompetitie op 07 juli eindigt en de Hoofdklassecompetitie op 28 juli. Dus drie weken later en dan neemt het een week om de wedstrijd te programmeren, dan zijn we een maand verder. En dit kan gewoon niet. SVB moet ervoor zorgen dat beide competities in dezelfde periode eindigen, want een maand wachten is gewoon te lang’, zegt Bissumbhar

error: Kopiëren mag niet!