SCVU verliest van De Schakel in low-scoring match

Een wedstrijd met een heel lage score tussen de play-offsploegen in de Herenhoofdklasse van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) is het geworden. Landskampioen SCVU verloor met 48-50 van De Schakel. De ruststand was 27-29. Een historisch lage score voor de jongens van Uitvlugt, die niet eens 50 punten konden halen. Aan de ene kant wel begrijpelijk, ploegen willen geen risico’s oplopen op weg naar de play-offs. Daar krijgen we hoogstwaarschijnlijk wederom de match-up tussen deze twee ploegen in de eerste ronde. Jamal Henar werd met 13 punten de topscorer bij De Schakel, Ryan van Russel had 12 punten bij De Schakel.
Ruckers kon Yellow Birds niet bijbenen, hoewel het verschil niet groot was. De gele vogels van coach Marciano Zalman wonnen met 82-72, na een 43-29 ruststand. Jean-Claude Smith en Sergio de Jong werden de topscorer bij Yellow Birds met elk 19 punten, Randall Reyme had 23 punten en Henry Hoever 17 punten voor Ruckers.

error: Kopiëren mag niet!