Yellow Birds en CLD in jongensjeugd play-offsfinale

De finale in de jongensjeugdklasse play-offs van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) gaat tussen Yellow Birds en CLD. Een finale waarop iedereen wachtte. In de halve finale won Yellow Birds ook game 2 van De Schakel. Dit keer werd het 76-43, na een 38-25 ruststand. Lavier Haas en Emile Castelen werden de topscorer bij Yellow Birds met elk 13 punten. Gylan Watamaleo had 12 punten. Voor De Schakel maakte Michael Isselt 17 punten. Jason Kranthoven en Anfernee Dongo hadden elk 8 punten.
CLD versloeg De Arend in game 2 met 83-54 na een 49-29 ruststand. Shaquille Nyon werd de topscorer bij CLD met 25 punten, Jay Aikman had er 16 punten. Voor De Arend maakte Xavier Elburg 19 punten en Clarence Rozenblad 12 punten.

error: Kopiëren mag niet!