A-selectie te sterk voor U-20-selectie

De nationale A-selectie speelde donderavond een oefenwedstrijd tegen de U-20-selectie van Suriname. De U-20-selectie die veel tegenstand bood, kon het uiteindelijk niet volhouden en verloor de wedstrijd met 3-0.
‘Het niveauverschil was duidelijk te merken, maar deze oefenwedstrijd was meer bedoeld om te kijken hoe de jongens zich zouden gedragen tegen sterke tegenstanders’, zegt assistent-trainer van de U-20-selectie, Roberto Godeken. ‘We zijn pas een maand in training, dus je verwacht niet veel van de jongens. Maar waarop we zeker de aandacht vestigden, was dat wat we geoefend hebben in de ene maand, wel toegepast werd. Overall mogen we wel best tevreden zijn. Het is een proces en we proberen hierdoor alle kleine fouten weg te werken voor het WK-kwalificatietoernooi dat in augustus wordt gehouden. We zullen verder werken met de jongens om ze ready te krijgen’, zegt Godeken.
In augustus zal U-20-selectie U-20 WK-kwalificatiewedstrijden spelen in St. Vincent. Suriname zit samen met Trinidad & Tobago, Guyana en gastland St. Vincent in een poule. De nummer 1 gaat over naar de volgende ronde, alsook de beste nummer 2 van die regio.

error: Kopiëren mag niet!