Teammanager Tasrip: We moeten niet anders dan de overwinning pakken

Vandaag speelt Sport Club Altona (SCA) zijn tweede wedstrijd in van de finaleronde van het 7de SVB/Integra Port Services DP World lidbondentoernooi. In de eerste wedstrijd in het NGVB-stadion speelde SCA 2-2 gelijk tegen Botopasie. Vandaag wil ze niks anders hebben dan de drie punten pakken tegen de kampioen van Nickerie, De Ster. De wedstrijd begint om 16.30 uur en wordt in het LSB Stadion gespeeld.
‘We kunnen niet anders dan de overwinning pakken tegen De Ster, want het publiek rekent daarop’, zegt teammanager van SCA, Ismono Tasrip aan Dagblad Suriname. ‘De ploeg is gewoon stabiel en gemotiveerd en ze wil de eerste overwinning boeken in de finaleronde. We hebben een paar lichte blessures, maar dat moet geen reden zijn dat wij punten verliezen. Onze strategie is gewoon de twee thuiswedstrijden winnen en daarna naar Moengo gaan’, zegt Tasrip.
Verder zal Real Bergi vandaag zijn eerste finalerondewedstrijd spelen tegen Flora in het NGVB-stadion. Flora verloor de eerste wedstrijd met 3-1 van Jong Takdier Boys, dus nu moet ze punten pakken tegen Real Bergi. De wedstrijd begint om 16.30 uur. Papatam wil vandaag ook haar tweede overwinning behalen van de finaleronde tegen Botopasie. De eerste wedstrijd wist zij met 3-0 te winnen van SVK, terwijl Botopasi 2-2 gelijk speelde tegen SCA. Deze wedstrijd begint ook om 16.30 uur en wordt in het Moengo Stadion gespeeld. Morgen wordt de laatste finale- rondewedstrijd gespeeld en die gaat tussen Caravan en Jong Takdier Boys in het LSB Stadion om 16.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!