SRD 11.000 in bundels gevonden op plaatsdelict

Op de locatie, waar de afgelopen week aan de Tout Lui Fautkanaalweg de verdachten Goddard, Amzink, Burleson en Harryson gedood zijn, is door een speciaal samengesteld politie-onderzoeksteam SRD 11.000 aangetroffen en in beslag genomen. Dit team is bezig met een onderzoek, dat betrekking heeft op het schietincident in kwestie en de betrokkenheid van de verschillende personen bij de criminele bende.
De staat waarin de bundels met bankbiljetten zijn aangetroffen, doet vermoeden dat deze bundels enige dagen op de plekken hebben gelegen waar ze gevonden zijn. Zo was het geld al ten prooi gevallen aan weersinvloeden en van insecten. Na de vondst van het geld zijn politierekruten ingezet om het gebied af te kammen op zoek naar zaken die mogelijk betrekking zouden kunnen hebben op het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!