Armand Deekman herkozen:

Armand Deekman is gisteren herkozen tot voorzitter van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit
Overheidsdienst (BBGO). Deekman kreeg 136 stemmen achter zich, terwijl zijn tegenstander Edwin Graves maar 40 stemmen kreeg. Vier stemmen waren ongeldig. Deekman zei na zijn overwinning aan Dagblad Suriname dat hij blij is met de opkomst. De bond zal zich nu gaan concentreren op onderhandelingen, die nog moeten komen. In de komende periode zullen de BBGO en de raad van toezicht van het Pensioenfonds overleg plegen over het welvaartsvast maken van de overheidspensioenen. Deekman deed gisteren na zijn overwinning gelijk een handreiking naar Graves en zijn leden om het werk van het BBGO te blijven ondersteunen. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Ruben Hanoewant)

error: Kopiëren mag niet!