Benoeming dc Coronie mogelijk op 1 juli

Het district Coronie zit sinds 15 mei zonder een eigen districtscommissaris (dc).  De dc van Nickerie, Wedperkash Joeloemsingh, is na het vertrek van Harriet Ramdien als dc, belast met de waarneming in het kokosdistrict.  Harold Sijlbing, oud-directeur van Stinasu, wordt de opvolger van Ramdien. Inmiddels is er al een maand voorbij en de officiële benoeming van Sijlbing laat op zich wachten.  Dc Joeloemsingh geeft aan dat de benoeming van Sijlbing en de daaraan gekoppelde overdracht hoogstwaarschijnlijk op 1 juli een feit zullen zijn. De dc geconfronteerd met het feit dat 1 juli een zondag en nationale dag is, zegt dat voor hem elke dag  een werkdag is. De benoeming van Sijlbing zal in elk geval niet erg lang meer op zich laten wachten.

error: Kopiëren mag niet!