Werknemer Tip Top verliest tas met US$ 70.000 bij aanrijding

Een werknemer van Tip Top Zonnebloemstraat heeft een tas met US$ 70.000 verloren bij een aanrijding aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat gisterochtend. Hij moest dit groot bedrag voor het bedrijf gaan storten op een rekening bij de RBC-bank aan de Mr. J. Lachmonstraat. Rond 09.00 uur vertrok hij van de Zonnebloemstraat met de tas in de auto. Na ruim 2 uren kreeg het bedrijf bericht dat de bewuste auto waarin het geld vervoerd werd, betrokken was bij een aanrijding aan de Mr. J. Lachmonstraat ter hoogte van Roopram Rotishop. Dat is niet ver van de hoek met de Zonnebloemstraat. Volgens informatie raakte de man bewusteloos na de aanrijding. Toen hij later bijkwam, gaf hij aan dat er een tas met geld in de auto was. De politie van Flora, die ingeschakeld werd, geeft aan geen enkele tas in het voertuig gevonden te hebben.
De leiding van Tip Top vermoedt dat het om een opgezette zaak gaat, waar de bewuste werknemer ook bij betrokken was. Daarom heeft ze aangifte tegen de werknemer gedaan voor verduistering van het geld. Een collega-arbeider van Tip Top zegt aan Dagblad Suriname dat deze werknemer ruim 3 maanden terug in dienst is genomen als loper. Hij mocht kleine bedragen ophalen en betalen. ‘Dit was in feite zijn eerste grote opdracht. Ik geloof ook dat hij bewust deed alsof hij flauw gevallen was. Hoe ver is de afstand tussen Tip Top en de RBC-bank? Nauwelijks 5 minuten rijden. En dan meldt hij pas na 2 uren dat hij een aanrijding heeft gemaakt’, merkt de collega-arbeider op.
Jaswant Gajadien

error: Kopiëren mag niet!