Benoeming directeur Adron binnenkort een feit

Er zijn vele maanden verstreken en nu nog steeds zit Adron zonder een directeur. VHP – parlementariër Lekhram Soerdjan, die de voormalige directeur was, had enkele maanden na zijn nieuwe benoeming zijn ontslag ingediend. Hij wist dat hij op den duur ontslagen zou worden, dus hield hij de eer aan zichzelf. De naam van ex- parlementariër Soedeshchand Jairam werd, gezien zijn achtergrond en ervaring, genoemd als de meest geschikte kandidaat om Adron te leiden.
Praween Gokoel, rvc-lid van Adron tevens voorzitter van de NDP afdeling Wageningen, zegt dat de benoeming van de directeur niet lang meer op zich zal laten wachten. Men is nu in een fase van de screening beland. Er vinden sollicitatiegesprekken plaats met de sollicitanten. Op dit ogenblik zijn er slechts twee sollicitanten die voldoen aan het profiel van een directeur. Deze zijn Soedeshchand Jairam en Narin Gajadien. Op dit moment neemt Gajadien waar als directeur op Adron.
De benoeming heeft op zich laten wachten, omdat er een kleine stagnatie was opgetreden. Gajadien was voor een periode in het buitenland voor een training.

error: Kopiëren mag niet!