Voetganger overleeft aanrijding niet Autobestuurder doorgereden

Een voetganger is zaterdagavond zodanig aangereden door een auto, dat die op weg naar het ziekenhuis is komen te overlijden. Het geval heeft zich voorgedaan aan de Vierkinderenweg te Pad van Wanica rond 21.00 uur. Het slachtoffer was van middelbare leeftijd. Na de aanrijding is de autobestuurder doorgereden. Buurtbewoners schakelden de politie in.
Een buurtbewoner die het geval heeft meegemaakt, geeft aan Dagblad Suriname te kennen het heel erg te vinden dat er hiervan geen gewag gemaakt is in de media. ‘Waarom heeft de politie hierover niet tijdig een bericht gelanceerd? De dader is weggereden en hij heeft nu alle tijd en ruimte om de sporen van de aanrijding weg te maken. Of wil de politie hem in bescherming nemen? Waarom zegt niemand iets? Is het omdat het in dit specifieke geval arme mensen zijn die een familielid hebben verloren’, klacht de buurtbewoner.

error: Kopiëren mag niet!