Verdachten in berovings- en verkrachtingszaak krijgen verlenging

Germain Pinas en Jules Forster zijn afgelopen vrijdag bij het Openbaar Ministerie voorgeleid. De rechter-commissaris heeft de inverzekeringstelling van beide verdachten op rechtmatigheid getoetst. Persofficier van Justitie Claudia Bruining geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname te kennen dat de aanhouding van beide verdachten met 30 dagen is verlengd.
De derde verdachte, Denny Koempai, die ook betrokken is bij de beroving en aanranding van de artiest D.S., is uit het cellenhuis van recherche Geyersvlijt gevlucht. Koempai heeft afgelopen  donderdagavond omstreeks 23.00 uur kans gezien om uit het politiebureau te vluchten. De politie heeft inmiddels een opsporingsbericht uitgevaardigd. In eerste instantie waren Koempai en Pinas in beeld gekomen. Forster had zich naderhand zelf aangemeld nadat waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie zijn identiteit had prijsgegeven.

error: Kopiëren mag niet!