Theo Vishnudatt: ‘De NPS is te diep gezonken’

NDP-assembleelid Theo Vishnudatt is van mening dat Gregory Ruland niet in staat zal zijn de  NPS weer nieuw leven in te blazen.  ‘De partij is daarvoor te diep gezonken. De NPS wacht het zelfde lot als de PSV. Het zullen partijen zijn  die alleen maar op papier bestaan.’   Volgens Vishnudatt zal de NPS ophouden te bestaan, omdat het in tegenstelling tot de NDP,  een partij is zonder ideologie en zonder wapenfeiten. De jongeren kunnen volgens hem uit de historie wel zien wat de potentie van de NDP is geweest en nu nog is. ‘Die verworvenheden in de jaren tachtig, zoals de oprichting van het SZF en de bouw van de Henarbrug in Nickerie, zijn aantoonbaar. Ook de bouw van de twee grote bruggen ten tijde van het bewind Jules Wijdenbosch. Als je regeermacht hebt en geen daadkracht toont, zal de jeugd je niet kennen. Die daadkracht wordt nu ook getoond door de NDP met het buitenlands beleid.’
Vishnudatt vindt ook dat de NPS geen daadkracht heeft getoond in de gronduitgifte kwestie. ‘Ze hebben niet gedurfd de RGB-minister te ontslaan, ondanks vele protesten van hun eigen assembleeleden, Carmeilta Ferreira en Ruth Wijdenbosch. Die twee parlementariërs hebben trouwens ook steeds gestemd voor voortzetting van dit corrupte gronduitgifte beleid. Die besluiteloosheid van de NPS toen is afgestraft.’ Vishnudatt hoopt dat de nieuwe partijvoorzitter inderdaad een onderzoek doet naar de oorzaken van de achteruitgang van de partij.

error: Kopiëren mag niet!