HPP Platform in PVF gaat voor alternatief

Het HPP Platform, onder leiding van Prim Ramtahalsing die de PVF ondersteunt, zegt dat het volk van Suriname bij de komende algemene verkiezingen zal gaan voor een nieuw alternatief. Het HPP Platform vindt dat de steeds stijgende prijzen van goederen en diensten, de criminaliteit en het moreel verval enkele zaken zijn waarin drastische veranderingen moeten komen. Ramtahalsing zegt dat de veranderingen pas zullen komen als het volk van Suriname gaat kiezen voor een nieuw alternatief en volksgericht beleid. Gezien het huidige kiesstelsel zijn de buitenparlementaire politieke partijen gedwongen tot een entiteit te komen. Dan pas kan men een blok of combinatie met andere politieke paratijen vormen om deel te nemen aan de komende verkiezing. HPP Platform roept de teleurgestelde VHP’ers in Wanica op om geen beweging op gang te brengen, maar aan te sluiten bij de PFV. HPP en PVF zijn altijd in het verleden in alliantie verband opgekomen voor de landbouwers werkende klasse en sociaal zwakkeren in de gemeenschap. Het HPP Platform zal samen met de PVF binnenkort starten met televisieprogramma’s om het volk te informeren over de actuele zaken in het land en het beleid van de partij.

error: Kopiëren mag niet!