Rusland strekt hand uit naar jongeren

Dat de jeugd voor de nieuwe NPS-voorzitter een speciale doelgroep is, werd al in zijn eerste toespraak duidelijk. Nieuwbakken voorzitter Gregory Rusland zei dat de partij naast het versterken van de afdelingsbesturen en het doen van veldwerk, ook een speciale jongerenmissie zal uitvoeren. Dit zal worden gedaan om deze doelgroep aan te trekken, met het oog op de komende verkiezingen. De nieuwe NPS-voorzitter is zich ervan bewust dat jongeren de grootste groep kiezers vormt.  Dat zal ook het geval zijn bij de komende algemene  verkiezingen van 2015.  Rusland beloofde dat de NPS binnen drie maanden een jongereninstituut zal oprichten. In dit instituut zullen jongeren getraind en opgeleid worden, niet slechts voor het politieke werk, maar ook om zich met succes te profileren in alle geledingen van de maatschappij. Hij deed daarom een oproep aan middelbare scholieren, universiteitsstudtenten en andere jeugdigen zich aan te melden en aan te sluiten bij de partij. Vanuit de NPS zullen jongeren gemobiliseerd en aangetrokken worden om de partij te ondersteunen. Rusland zei voorts dat er een actie op touw gezet zal worden voor kader om de partij verder te versterken.

error: Kopiëren mag niet!