De Rest verslikt zich in de laatste ronde tegen Sudhar

Bij de voortzetting van de troefcallcompetitie op donderdag 14 juni heeft het team van De Rest zich verslikt tegen Sudhar. Na een achterstand van 19 punten in de eerste ronde kwam De Rest goed terug en reduceerde de achterstand tot 7 punten. In deze tweede ronde gaf het koppel Ronald Ramadhin – Leendert Kwasiba van De Rest een baunie aan Rewinder Somai – Sunildath Gokoel. De derde ronde won De Rest met 39-21 en nam zo een 11 punten voorsprong. In de 4e tevens laatste ronde kreeg het koppel Evert Libretto-Cyrill Kensenhuis van De Rest een baunie van het Sudhar koppel Avinash Suradjbali-Ritesh Bandhoe. De Rest verloor de 4e ronde mede dankzij de baunie met 51-32. Eindscore Sudhar 141 – De Rest 133. Hoogste score bij Sudhar Avinash Suradbali-Ritesh Bandhoe met +20 en bij De Rest Ronald Ramadhin-Leendert Kwasiba met +21.
Wedstrijd twee ging tussen regerend kampioen Kampoe en oudkampioen Toppers. Na een gelijke stand in de eerste ronde (27-27) was het Kampoe die de dienst uitmaakte met de scores 30-21, 30-27 en 42-32. Eindstand Kampoe 130 en Toppers 107. Hoogste score Kampoe Mahinderpersad Mathabsinh-Chaitram Prasad met +29 en bij Toppers Armand Zinhagel-Glenn Laing met -3.
De laatste wedstrijd van de dag ging tussen Ekta en Milieubeheer. Ekta won heel gemakkelijk met 129-99. Hoogste score Ekta Anoopkoemar Rangai-Rampersad met +18 en bij Milieubeheer Mansing Sewdajalsing-Dineshkoemar Khargoe met +8.
De competitie wordt op dinsdag 19 juni 2012 voortgezet met de wedstrijden Olaria – SNL, Formula – De Rest en Sudhar – Ekta.

error: Kopiëren mag niet!