Condor een wedstrijd verwijderd van kampioenschap

Condor is een stap verwijderd van de kampioenschaptitel bij de dameshoofdklassecompetitie van Suvobo. Na de eerste wedstrijd gewonnen te hebben van Yelyco, wist ze ook game 2 te winnen. In de eerste set ging het er iets moeilijk aan toe voor de semikampioen van vorig jaar, maar toch wist zij de set te winnen met 25-20. In de tweede set ging het er iets makkelijker aan toe voor Condor en won die met 25-14. De derde set won Condor ook met 25-16. Vandaag kan Condor het  kampioenschap veroveren, als ze game 3 wint van Yelyco en onttroont hierdoor de ploeg van Yellow Birds.
In de herentweedeklasse wist Yelyco de beslissingswedstrijd te winnen van Lyzecks met 2-0. De setstanden waren 25-21 en 25-20. Bij de dameseersteklasse was Yellow Birds 1 te sterk voor Yellow Birds 2 met 25-12 en 25-22.

error: Kopiëren mag niet!