Zware aanrijding aan de Indira Gandhiweg

Gistermiddag omstreeks tien voor vijf heeft zich een zware aanrijding voorgedaan aan de Indira Gandhiweg, tussen de Suralcoweg en de Copieweg. Een pick-up met daarin 2 manspersonen, rijdende vanuit de richting Zanderij naar Lelydorp, kwam frontaal in botsing met een busje, met daarin 3 personen die in tegenovergestelde richting reden. In totaal vier personen raakten zwaargewond, te weten de twee heren in de pick-up en twee anderen van het busje. De derde persoon uit het busje was niet zo zwaar gewond. De aanrijding was van dien aard dat de personen bekneld raakten en met de hulp van de brandweer uit hun benarde positie werden bevrijd. Met de ambulances van Libi Makandra zijn alle vijf gewonden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp in Paramaribo. Uit een verklaring van de Politievoorlichting blijkt dat het busje ongelukkigerwijs op de rijhelft van de pick-up terechtkwam en daardoor een botsing onvermijdelijk was.

error: Kopiëren mag niet!