Behandeling drievoudige moordzaak wederom verdaagd

De behandeling van de drievoudige moordzaak, waarin de 53-jarige Charles Franklin terecht staat, werd gisteren wederom verdaagd. Aan de verdachte wordt het verwijt gemaakt dat hij zijn concubine, Ursila Peroti, haar zus Irma Peroti en de 12-jarige Kimberly Peroti (dochter van Irma) op zondag 18 maart op een heel wrede wijze om het leven heeft gebracht. Deze zaak werd op de vorige zitting uitgesteld, omdat de rechter een advocaat voor juridische bijstand aan de verdachte had toegevoegd. Advocaat Stefani Amirkhan verdedigt de verdachte. De drie slachtoffers zijn middels messteken om het leven gebracht. Het feit deed zich voor aan de Theresiaweg, een zijstraat van de Puljhunweg, te Dijkveld. Uit onderzoek blijkt dat Franklin in behandeling was bij PCS. De verdachte werd in de nacht van 19 maart aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!