Studenten Kweekschool voelen zich beledigd door uitspraak minister Sitaldin

De minister van Onderwijs en Volksontwikkeling, Shirley Sitaldin, heeft tijdens haar bezoek in Nickerie aangegeven dat het niveau van de Kweekschool niet is wat het wezen moet. Dit is niet in goede aarde gevallen bij de studenten. De studenten willen graag weten wat de grondslag is dat de bewindsvrouw zo een uitspraak heeft gedaan. De studenten van Kweekschool Nickerie krijgen immers dezelfde leerstof als die van Paramaribo. Het model van uniforme examens wordt ook gehanteerd om scheve verhoudingen te voorkomen. De studenten uit Nickerie  moeten ook keihard werken voor hun cijfers. Bovendien is bewezen dat Nickerie het beste slagingspercentage heeft gehaald. De studenten zijn door de uitspraak van de nieuwe minister van Onderwijs erg gedemotiveerd geraakt.

error: Kopiëren mag niet!