Poule indeling finaleronde Lidbondentoernooi bekend

Beide ploegen van de Albina Sportbond (ASB) en de NGVB gaan over naar de finaleronde van het 7de SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi.  Dat zijn Papatam en Real Bergi van de ASB en Botopasie en Flora van de NGVB. In de finaleronde krijgen deze vier ploegen verder gezelschap van Jong Talent (Para Sportbond), SVK (Brokopondo Sportbond), SCA (Lelydorp Sportbond), Caravan (Livorno Sportorganisatie), De Ster (Nickerie Voetbalbond) en Jong Takdier Boys (Saramacca Sportbond).
Wat ook op merkelijk is, is dat zes kampioenen en vier semikampioenen over zijn gegaan naar de finaleronde. In deze ronde gaat men spelen in 2 poules van elk 5 ploegen. De nummers 1 van elke  poule promoveren naar de SVB Eersteklasse, terwijl de nummers 2 een beslissingswedstrijd gaan spelen. De winnaar wordt de nummer 3 van het Lidbondentoernooi. Deze  speelt dan promotie/degradatiewedstrijden tegen de nummer 10 van de SVB Eersteklasse.
Maandag werd de poule indeling bepaald voor de finaleronde. Daarbij is bepaald dat in poule K zitten Real Bergi, Jong Talent, Caravan, Flora en Jong Takdier Boys. In poule L zitten Papatam SVK, SCA, Botopasi en De Ster. Op de eerste speeldag wordt in poule K gespeeld Jong Takdier Boys – Flora en Jong Talent – Caravan. Real Bergi is vrijgeloot. In poule L wordt de topaffiche gespeeld in het NGVB-stadion tussen Botopasi en SCA. De andere wedstrijd gaat tussen SVK en Papatam. De Ster is vrijgeloot. De speeldata en tijden worden morgen bekendgemaakt.

Poule indeling finaleronde

7de Lidbondentoernooi:

Poule K Poule L
Real Bergi Papatam
Jong Talent SVK
Caravan SCA
SV Flora Botopasi
Jong Takdier Boys De Ster

 

Wedstrijden kruisfinales Lidbondentoernooi:
Regio Oost:

Team A Team B

1ste wed

2de wed

Totaal

Paptam Deva Boys

1 – 1

2 – 0

3 – 1

Real Bergi Peto

2 – 1

2 – 2

4 – 3

Regio Zuid

Tahiti Jong Talent*

1 – 1

1 – 1

2 – 2

SVK Pijore

2 – 1

2 – 0

4 – 1

Regio Noord

J. Tammenga Flora

1 – 4

2 – 2

3 – 6

Real Spartaan Botopasie

0 – 5

  1 – 4

1 – 9

Regio Midden

Eendracht SCA*

2 – 1

0 – 1

2 – 2

J. Rambaan Caravan

2 – 3

1 – 4

3 – 7

Regio West

Flamingo De Ster

0 – 1

1 – 3

1 – 4

Takdier Boy* West United

1 – 0

0 – 1

1 – 1

*Gewonnen na het nemen van penalty’s

error: Kopiëren mag niet!