Moordzaak Patrick Cairo verdaagd

De 54-jarige Imro P. wordt ervan verdacht Patrick Cairo (26) te hebben doodgeschoten. De verdachte wordt juridisch bijgestaan door advocaat Lygia Palmburg. Voor gisteren waren twee getuigen gedagvaard. Geen van de getuigen verschenen op de zitting. Rechter Daniëlle Karamatali gelastte voor de volgende zitting medebrenging van beide getuigen, die zonder enige afmelding zijn weggebleven.
Op de vorige zitting waren al twee getuigen gehoord. Een van die getuigen stond vlak naast het slachtoffer toen de verdachte de twee schoten afvuurde op Cairo. Volgens de getuigenverklaring had Imro opmerkingen gemaakt toen hij Cairo zag. ‘Dis na gangster. Na yu e waka broko oso na pernasi. Mi oso yu no mus’ kong. Mi bai wang gong. If mi sjie yu tap’ mi djari, m’o sut’i’, merkte Imro op. Beide getuigen hebben gezien hoe Imro met het wapen op het slachtoffer heeft geschoten. Na de schietpartij zou Imro gevraagd hebben aan de omstanders “Soema wang moro”. De twee vrienden van de verdachte zullen op 9 juli door de parketwacht meegebracht worden.  Imro blijft nog in voorarrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!