Caravan 26 wedstrijden oprij ongeslagen

De ploeg van Caravan is al 26 wedstrijden op rij ongeslagen. De kampioen van de Livorno Sportorganisatie (LSO) heeft inmiddels door deze perfecte staat de finaleronde gehaald van het 7de SVB/Integra Lidbondentoernooi. De laatste keer dat Caravan een wedstrijd verloor, dateert van 13 november 2011. Dat is 7 maanden geleden. Toen werd op de tweede speeldag van de Eersteklassecompetitie van de LSO met 3-2 verloren van FC ADO. Sindsdien is het geen ploeg meer gelukt om de ploeg van trainer Edmund ‘Mohan’ Ramkisoen te verslaan.
Het doel dat de ploeg nu gesteld heeft, is promoveren naar de Topsectie van de SVB. Volgens de trainer is de kans van slagen heel groot. ‘De plannen zijn al gemaakt door hem in samenwerking met het bestuur. Die moeten nu uitgevoerd worden door alle actoren’, zegt de trainer. Indien Caravan daadwerkelijk de SVB Eersteklasse bereikt, dan zal trainer Ramkisoen bedanken. Hij zal zich dan volledig gaan concentreren op zijn eerste ploeg. Dat is de SVB Eersteklasser Takdier Boys.

error: Kopiëren mag niet!