Mahaan wint thriller van Toppers

De wedstrijd tussen Mahaan en Toppers was er een als die van de vorige competitie bij de Surinaamse Troefcallbond (STcB). Mahaan won toen met 148-146. Net als vorig jaar was het koppel Hendrik Soerokromo-Marlon Reding erg op dreef. Reeds in de eerste ronde gaf het een baunie aan Andrew Muller – Ricardo Wijntuin. De eerste ronde won Toppers overtuigend met 59-21. Maar Mahaan kwam in de tweede ronde sterk terug. Muller en Wijntuin namen revanche en gaven een baunie aan het koppel O’Bryan – Hoefdraad. Mahaan won deze ronde met 66-17 en nam een voorsprong van 11 punten die niet meer uit handen werd gegeven, Toppers won de derde ronde met 31-23 en Mahaan won de vierde ronde met 36-32. Eindstand Mahaan 146 en Toppers 139. Hoogste score Mahaan Sandro Colli-Judith Wondel met +10 en bij Toppers Marlon Reding-Hendrik Soerokromo met +39.
Semikampioen Olaria verloor van Ekta in een spannende eindstrijd. In deze wedstrijd is de beslissing in de laatse ronde gevallen. Ekta won de eerste ronde met 40-25. Olaria kwam sterk terug en won de tweede ronde met 49-40. De derde ronde eindigde in een gelijke stand van 27-27 en ten slotte won Olaria de vierde ronde met 30-27. Net niet genoeg voor de overwinning. Eindstand Ekta 134 en Olaria 131. Hoogste score Ejkta Kenneth Dilai-Cyrill Boedhoe met +25 en bij verliezer Olaria Rakesh Soekhai-Ashwien Soekhai met +17.
De derde wedstrijd ging tussen Formula en Kolibrie. Hier ging het om en om. De eerste ronde won Kolibrie met 35-25. Formula won de tweede ronde met 38-22. Ronde drie was wederom voor Kolibrie 32-25. Formula won de vierde ronde  met 35-28 en zo de wedstrijd. Eindstand Formula 123 en Kolibrie 117. Hoogste score Formula Digammapersad Soekha-Inderdew Ramgoelam met +24 en bij verliezer Kolibrie hadden Frans Schaken en Leo Leefstand +14.
De competitie wordt op dinsdag 12 juni voortgezet met de wedstrijden De Rest – Victorie,  Trekkers – Milieubeheer en Sudhar – Kampoe.

error: Kopiëren mag niet!